Τίτλος:
Βιωσιμότητα και Ποιότητα στη Θαλάσσια Βιομηχανία
Γνωστικό αντικείμενο:
Οικονομικές Επιστήμες
Περιβαλλοντικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμες Διοίκησης
Υπόλοιπες Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 20 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
20/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Sustainability and Quality in Marine Industry - Βιωσιμότητα και Ποιότητα στη Θαλάσσια Βιομηχανία» .

Το ΠΜΣ απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) Master of Science (MSc) στη «Sustainability and Quality in Marine Industry- Βιωσιμότητα και Ποιότητα στη Θαλάσσια Βιομηχανία». Το δίπλωμα συντάσσεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, με τις εξής ειδικεύσεις:

  1. Blue Growth - Γαλάζια Ανάπτυξη
  2. Quality in Shipping - Ποιότητα στη Ναυτιλία

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται εντατικό διάρκειας ενός έτους (δύο εξάμηνα και θερινή περίοδος).

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Βιωσιμότητα και Ποιότητα στη Θαλάσσια Βιομηχανία που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Οικονομικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.