Όλα τα νέα για την παιδεία

 • Εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021 για τις περιζήτητες σχολές

  Παιδεία

  Σύμφωνα με την «Καθημερινή» και τον εκπαιδευτικό – αναλυτή κ. Στρατηγάκη σχετικά με τις βάσεις 2021 , η Ιατρική Αθηνών εκτιμάται ότι θα κινηθεί ανοδικά στις 18.710 μονάδες (αύξηση κατά 460 μονάδες), η Νομική Αθηνών στις 18.140 (άνοδος κατά 90 μονάδες) και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ προβλέπεται ότι θα κινηθεί πέριξ των 18.425 μονάδων, με βάση αυξημένη κατά 450 μονάδες σε σχέση με την περυσινή.

 • ΙΟΝΙΟ ΠΜΣ “ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ” ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2021-2022

  Παιδεία

  ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Ψηφιακή Εποχή» Υποβολή αιτήσεων έως και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 20 21 Επίσημος ιστοχώρος: https://avarts.ionio.gr/ada Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου λειτουργεί με επιτυχία από το 2015-2016 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ).

 • Εισαγωγή Τριτοβάθμια: Οι τάσεις στις βάσεις 2021

  Παιδεία

  Για το 2ο επιστημονικό πεδίο ο διευθυντής σπουδών των φροντιστηρίων «Ανάλυση» τόνισε πως «περιμέναμε ότι οι Βάσεις 2021 θα παρουσιάσουν αύξηση . Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι στις υψηλόβαθμες σχολές η αύξηση θα είναι τόσο μεγάλη. Φαίνεται ότι σχολές πρώτης ζήτησης, για παράδειγμα Μηχανολόγοι Μηχανικοί Αθήνας θα έχουν μια αύξηση Βάσης των 400 μορίων.

 • ΑΠΘ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών 2021-2022

  Παιδεία

  Η Ειδική Δι ϊ δρυματική Επιτροπή (ΕΔΕ ) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ( ΔΔΠΜΣ ) των Τμημάτων : 1) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΘ 2) ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΘ 3) ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΘ 4) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΘ και 5) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Σ ΤΟΥ ΠΑ ΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απευθύνει Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή σαράντα πέντε (45).

 • Εξ αποστάσεως σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

  Παιδεία

  Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Με εξειδίκευση και τεχνογνωσία δεκαπενταετίας στην ψηφιακή εκπαίδευση, με κατάλληλες παιδαγωγικές μεθόδους και ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στις εκπαιδευτικές διαδικασίες, το ΑΠΚΥ προσφέρει την πολύτιμη ευκαιρία σε όλους όσοι το επιθυμούν να σπουδάσουν από τον προσωπικό τους χώρο και στον δικό τους χρόνο και.

Back to Top