Τίτλος:
Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις
Γνωστικό αντικείμενο:
Γεωπονικές Επιστήμες
Οικονομικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Επιστήμες Διοίκησης
Φορέας ΠΜΣ:
Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 01/11/2018
Προθεσμία:
01/11/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business).

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις ακόλουθες δύο (2) κατευθύνσεις:

  1. Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Αειφόρο Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business).
  2. Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και Έρευνας στην «Αειφόρο Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Research in Sustainable Agriculture and Business).

Για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης που επιλέγουν την εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, η διάρκεια φοίτησης είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Η χρονική διάρκεια για το ΠΜΣ μερικής φοίτησης με μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία διπλασιάζεται.

Για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης που επιλέγουν την ερευνητική κατεύθυνση και την εκπόνηση ερευνητικής μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας, η διάρκεια φοίτησης είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Η χρονική διάρκεια για το ΠΜΣ μερικής φοίτησης με μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία διπλασιάζεται.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Γεωπονικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.