Τίτλος:
Ενεργειακός Σχεδιασμός Κτιρίων - Energy Building Design
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Επιστήμες Μηχανικών
Φορέας ΠΜΣ:
Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
**Οι αιτήσεις παραμένουν ανοιχτές μέχρι την έναρξη του εξαμήνου: Οκτώβριος 2018.
Προθεσμία:
28/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος οργανώνει και λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Ενεργειακός Σχεδιασμός Κτιρίων» (MSc in Energy Building Design).

Η χρονική διάρκεια της φοίτησης για την απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα για το ΠΜΣ πλήρους φοίτησης και περιλαμβάνει 2 εξάμηνα διδασκαλίας και ένα εξάμηνο για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Η χρονική διάρκεια για το ΠΜΣ μερικής φοίτησης διπλασιάζεται.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Ενεργειακός Σχεδιασμός Κτιρίων - Energy Building Design που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.